Joulupuu-lahjakeräys Palokan kauppakeskuksella 28.11.-9.12.2022

 kategoriassa tiedotteet
Meillä on ilo toimia tänäkin vuonna Joulupuu-keräyksen yhtenä keräyspaikkana.
Jyväskylän Joulupuu-lahjakeräykseen tuodut lahjat jaetaan Jyväskylän sosiaalitoimen piirissä oleville lapsille ja nuorille. Keräykseen voit osallistua 28.11.-9.12.2022 välisenä aikana, lahjojen keräyspiste löytyy Caffitellaa vastapäätä lastenleikkipaikan vierestä.
Keräysohjeet:
Tuo keräykseen käyttämättömiä uusia tai itsetehtyjä lahjoja. Lahjakortit ovat suosittuja! Merkitse pakettikorttiin kenelle lahja on tarkoitettu (tyttö/poika/lapsi/nuori), minkä ikäiselle lahja sopii ja mikä on lahjan sisältö. Kuvaile lahjaa. Lahjakorteissa merkitse pakettikorttiin lahjakortin summa sekä kauppa, johon kortti käy. Tuo lahja mieluiten lahjakassissa, joudumme tarkastamaan jokaisen lahjan ennen lahjan luovutusta.
Lahjavinkit:
Erityistä suosiota viime vuonna ovat nostaneet erilaiset elämyslahjat, kuten lahjakortit lasten ja nuorten seikkailupuistoihin tai tapahtumiin. Tämä tukee myös vastuullisuusajattelua ja tarjoaa perheille yhdessä vietettyä laatuaikaa. Lisäksi suosittuja ovat olleet perinteiset kirjakauppalahjakortit (esim. koulutarvikkeita varten) sekä tutut lautapelit. Viime vuosina on ollut pulaa erityisesti 11-20-vuotiaiden nuorten lahjoista, sillä heitä on eniten lastensuojelun piirissä. Lahjakortit ovat olleet ylivoimaisesti suosituin lahja.
Lämmin kiitos jo etukäteen kaikille keräykseen osallistuneille!