Pääsiäinen alkaa Palokasta!

 kategoriassa tiedotteet

Aloita Pääsiäiseen valmistautuminen Palokan kauppakeskuksella! Kevään odotetuinta juhlaa voi viettää monella tavalla, mutta meidän mielestämme mukavin tapa on viettää aikaa yhdessä läheisten kanssa pääsiäisherkkuja syöden. Kuuluuko sun pääsiäisen viettoon leivonta, askartelu, herkuttelu tai koristelu? Jos vastasit edes yhteen näistä kyllä, kannattaa suunnata Palokan kauppakeskuksen myymälöihin, jotka pursuavat ideoita ja valmiita ratkaisuja pääsiäisen viettoon.

Caffitellan Partyshop myymälästä kannattaa aloittaa, sieltä löytyy kaikki mahdolliset leivontavälineet ja koristeet teemaan sopivissa kuoseissa ja väreissä. Henkilökunnan osaamista kannattaa hyödyntää, sillä heiltä saat varmasti ideoita ja vinkkejä tukemaan omaa visiotasi.

Pääsiäissuklaat ja -karkit, koristeet ja kukat löydät Rustasta. Caffitellasta saat leivonnaiset pääsiäisen kahvipöytään ja Citymarketin laajasta valikoimasta löytyy ruuat, juomat, herkut, kukat, koristeet ja vaikka mitä muuta pääsiäisen viettoon.

Seuraathan meitä somessa? Ota meidän sometilit haltuun Instagramissa @palokankauppakeskus ja Facebookissa Palokan kauppakeskus, niin tiedät ensimmäisten joukossa keskuksen kuulumiset!

 

Kivaa Pääisäisen odotusta, nähdään Palokassa!