Uusi myymälä Opa&Muurikka Pop-up Shop

 kategoriassa tiedotteet

Opa&Muurikka avaa uuden Pop up -myymälän meille Palokan kauppakeskukseen torstaina 17.3.2022. Myymälän valikoimaan kuuluu laaja kattaus laadukkaita ruoanlaittovälineitä keittiöön sekä ulkoruoanlaittoon.

Myymälästä löydät kaiken tarvittavan kokkaukseen keittiössä – teräskattilat, erilaiset paistinpannut, keittiön pienvälineet, kahvipannut sekä muita erikoistuotteita. Laajan vapaa-ajan ulkokäyttöön kehitetyn Muurikka -brändin alta löydät laadukkaat tuotteet monipuoliseen ruoanlaittoon parvekkeella, kotipihalla, mökillä ja retkellä. Löydät meiltä myös valikoiman saunatarvikkeita koti- tai mökkisaunaan. Pisla-valikoimasta löydät jokaiselle laatua arvostavalle kodin viimeistelijälle laadukkaat tuotteet. Myymälässä on esillä mm. Arrow-suihkuseinä- ja allaskalusteuutuudet. Keittiön viimeistelyyn tuotevalikoima kattaa mm. vetimet ja hyllynkannattimet. Monipuolinen kaihdin- ja verhotankovalikoima on laadukas ja tyylejä löytyy modernista perinteiseen sisustukseen.

Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa kaikissa askarruttavissa kysymyksissä. Myymälän takaosasta löytyy outlet-osasto, josta löydät vaihtuvia tarjous- ja poistoeriä. Myymälä toimii myös verkkokaupan noutopisteenä, josta noudat tilauksesi toimituskuluitta.

Tervetuloa tutustumaan tarkemmin paikan päälle!