Uusia toimijoita Palokan kauppakeskuksella!

 kategoriassa tiedotteet

Kevään aikana Palokan kauppakeskuksella on ollut monta eri remonttia meneillään ja nyt ne ovat vihdoin valmistuneet! Remonttien ansiosta olemme saaneet taloon 2 uutta toimijaa, uuden sisäänkäynnin sekä vanhalle tutulle toimijalle uudet isommat ravintolatilat. Esitellään ensin uudet toimijamme Hammaslääkärikeskus Hammassirkku sekä kotimainen kuntosaliketju GOGO Express.

 

Hammassirkku – täyden palvelun hammaslääkäriasema. Yleishammashoidon lisäksi löydät myös laajan kattauksen erikoishammaslääkäreiden palveluita. Meille Hammassirkussa on tärkeää, että kynnys hakeutua hoitoon on mahdollisimman matala. Tavoitteenamme on kivuton hoitokokemus ja osaamme ottaa huomioon myös pelkopotilaat. Tervetuloa hoitoon uuteen toimitilaan kauppakeskuksen uuden sisäänkäynnin ja Luhta Brand Storen naapuriin.

 

GOGO Express on kotimainen, laadukas ja monipuolinen kuntosali, jossa on markkinoiden parhaat laitteet. Palokan sali on ketjun neljäs toimipiste Jyväskylän alueella ja sali löytyy kauppakeskuksen Saarijärventien puoleisesta päädystä.

 

Kauppakeskuksen uusi sisäänkäynti on avattu Rustan puoleiseen päätyyn, ja siitä pääsee kivasti oikaisemaan sisätiloja pitkin huonommallakin säällä. Sisäänkäynnin yhteyteen on siirretty Postin pakettiautomaatti ja sisäänkäynnistä pääsee lähes suoraan myös Luhta Brand Store myymäläämme!

 

Caffitellan suosittu lounas-kahvila on laajentunut ja uusi upea ravintola löytyy nyt Kultajousea vastapäätä. Uudet tilat ovat reilusti isommat kuin vanhat ja istumapaikkoja on nyt runsaasti tarjolla. Uudistuksen myötä Caffitellan palvelut laajentuivat ja vanhojen tuttujen herkkujen sekä lounasbuffetin lisäksi tarjolla on myös listalta tilattavia ruokia. Uudelta listalta löytyy Poke-kulhot, Burgerit, Salaatit, Lasten lista, Fries annokset sekä paljon muuta! Tervetuloa herkuttelemaan uuteen Caffitellaan!